You are here
Home > 2018 > City-Tech: SONORATEC! By Margarita Ardila/Oda Bremnes

City-Tech: SONORATEC! By Margarita Ardila/Oda Bremnes

(description in English below)

City-Tech: SONORATEC! By Margarita Ardila/Oda Bremnes

12th – 14th – 10:00- 14:00
15th – 16th November – 14:00 -18:00
Piksel Studio 207
Strandgaten 207
BERGEN

Email to prod(at)piksel(dot)no with the subject Sonoratec!
Free to attend
Ages: from 4 to 14 years old.

Gratis verksted for barn/unge i alderen 4-14 år
 
SONORATEC er en lab hvor barna lærer seg grunnleggende elektronikk for å kunne skape lyd til tegnede bilder; leker som lyser; plastpianoer… alt bygget av gjenvinnede materialer.
 
Hva kommer vi til å gjøre?
Bygge forskjellige innretninger som lar barna eksperimentere med ledlys, strømkretser, lyd, grafikk, kreativ skriving og mye mer.
Margarita Ardila (Colombia)
Margarita Ardila er en colombiansk filmskaper, komponist og lydforsker. Hun er en multidisiplinær kunstner og grunnlegger av workshopen SONORATEC LAB, som fokuserer på bruken av nye medier i kunst, design og utdanning.
Oda Bremnes (Norway)
Oda Bremnes er I si tredje år av bachelorutdanning ved Institut for kunst ved Fakultet for Kunst, Musikk og Design, UiB (udligere Kunst- og designhøyskolen I Bergen). Hun jobber med nye medier. hovedsaklig video, installasjon og elektronikk.

Sonorartec is a lab where the kids learn the basics of electronic to produce sound with drawn images, toys with lights, plastic pianos, … recycling everyday materials. Building different devices which permit kids to experiment with leds, circuits, sound, graphics, creative writing, and much more.

Margarita Ardila, Colombia

Margarita Ardila is a Colombian maker, composer and sound researcher. Multidisciplinary artist coordinator and workshop of SONORARTEC LAB, laboratory oriented to the application of new media in the art, design, education. Emerging, independent and self-managed space interested in sharing and disseminating DIY and DIWO dynamics. Currently developing the project LAPIZ VOLTAJOSO activity mixing electronics and creative writing.

 


Piksel Kidz Lab er støttet av Norsk Kulturfond og Hordaland Fylkeskommune.

Top